Știm cum e să fii la început de drum și să ai nevoie de un site pentru firmă. Asa că Asocia’ia REINVENT împreună cu Wise Company s-au gândit să te ajute. Lunar vom oferi câte un site la cheie (domeniu, hosting, administrare și mentenanță, toate gratuite) unei firme care se înscrie în concursul nostru.

Toată treaba e simplă. Completează-ți emailul în casuța alăturată (sau trimite-l printr-un mesaj pe pagina noastră de facebook (de aici), după care intră la postarea de pe pagina noastră de facebook (de aici), dă-i un share și lasă-ne un comentariu cu motivul pentru care îți dorești ca afacerea ta să fie cea care primește website-ul gratuit! în data de 16 August 2016, ora 13:00, vom încheia concursul și vom alege prin random.org câștigătorul website-ului.

  Adresa ta de email (obligatoriu)

  Pachetul de care vei beneficia

  3 beneficii pe care le aduce un website

  1. open-247Accesibil non-stop. Website-ul tău e accesibil 24/7/365. Gândeşte-te că vrei să cumperi ceva de la un magazin. Depui efortul necesar pentru a merge la magazin, dar când ajungi acolo e închis. Ştim cu toţii cât e de enervant. Data viitoare te vei gândi de două ori înainte să mergi şi să păţeşti acelaşi lucru. Poate că data viitoare vei căuta un magazin care e mult mai uşor accesibil. Din moment ce website-ul tău e operaţional 24/24 clienţii tăi pot să acceseze cu uşurinţă produsele sau serviciile tale.

   

  1. Prin deţinerea unui website oferi afacerii tale oportunitatea de a arăta clienţilor de ce ar trebui să aibă încredere în tine, testimoniale şi oportunităţile pe care clienții le au. Folosind un website poţi să oferi oamenilor tot timpul noi şi noi servicii şi poţi să îţi creşti încrederea în rândul lor.

   

  1. vanzariVânzări mai multe. Fără vânzări afacerea ta e sortită eşecului. Fiind prezent în mediul online dai voie vânzărilor să aibă loc tot timpul şi mult mai uşor pentru clienţii tăi. Pe scurt, fiind vizibil în întreaga lume înseamnă că poţi să câştigi mult mai mulţi clienţi decât până acum.
   E important să ai un website dacă vrei ca afacerea ta să funcţioneze. Uită-te la competitorii tăi! Au un website? Îşi dezvoltă afacerea şi pe online? Cum poate să dea lumea de ei?

  Vrem să îţi propunem un exerciţiu. Gândeşte-te rapid şi răspunde la următoarea întrebare: Cine a fost primul om care a paşit pe lună? Ai reuşit să răspunzi la ea, nu? Acum răspunde la cea de-a doua: Cine a fost cel de-al doilea om care a paşit pe lună? Probabil ca nu ştii răspunsul. E normal să fie aşa. Întotdeauna ştim cine a fost primul într-un domeniu. Cu greu aflăm şi de al doilea. Tu vrei să fii primul în domeniul tău? Chiar dacă nu poţi să fii primul în domeniul tău poţi să fii cel care aduce ceva nou prin soluţiile, serviciile sau produsele tale iar un website este locul de unde ideile tale pornesc spre viitorii clienți.