Doneaza

Poți sprijini financiar Asociatia Reinvent si activitatile sale, fără niciun cost.

Conform codului fiscal orice contribuabil poate directiona a 2% din impozitul pe venit platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala doreste. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat. Mai exact, tu nu trebuie sa dai niciun ban din buzunarul tau.

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2017, sa sprijiniti activitatea Asociatiei Reinvent, completati si depuneti formularul(sau luati legatura direct cu noi si venim noi dupa el) pana la data de 25 MAI 2018, astfel:

   1. a) Daca ati obtinut in anul 2017 numai venituri din salarii trebuie sa completati
    FORMULAR 230
    b) daca ati obtinut in anul 2017 (si) venituri din alte surse in afara salariului (drepturi de autor, cabinet individual, PFA, cedarea folosintei bunurilor, etc.) trebuie sa completati
    FORMULAR 200
   2. Completati cu datele personale doar unul din cele doua formulare de mai susTrebuie completat de mână cu datele de identificare (pct. I) si semnatura contribuabil. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu a fi completate.VEZI MODEL COMPLETAT AICI
   3. Depuneti formularul direct sa trimiteti-l prin posta, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu sau anuntati-ne pe noi si unul din colegi va veni la dumneavoastra sa il preia.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu aceasta procedura va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Daca doriti sa ne sprijiniti financiar, va rugam sa folositi datele contului bancar de mai sus! Va multumim!