• Asociația REINVENT recrutează! REINVENTează-te!

  Vrei ca timpul tău liber sa insemne mai mult decât ieșiri în oraș cu prietenii sau navigatul pe internet și să îl transformi într-o experiență unică?

  De ce REINVENT?

  Pentru că îți oferă posibilitatea de a-ți fructifica timpul tău liber la intensitate maximă și îți oferă contextul potrivit pentru a te dezvolta. Ai ocazia să interacționezi cu perioane din diferite medii, îți poți pune în aplicare propriile idei, îți dezvolți cunoștințe, legi prietenii și ai parte de momente unice. REINVENT creează mediul potrivit de a învăța prin practică, dezvoltându-te atât personal cât și profesional.

  În REINVENT înveți să te autodepasesti, îți îmbunătățești abilitățile sau îți descoperi altele noi și descoperi ce domeniu te pasionează. Poți participa la organizarea unor proiecte pentru tineri, având șansa să devii Junior Project Manager încă din primele săptămâni de voluntariat.

  REINVENT înseamnă oameni, iar accentul e pus pe dezvoltarea fiecărui membru. Aici întâlnești persoane cu aceleași pasiuni ca și tine, dn experiență cărora poți învăța. Pregătim pentru ține și o mulțime de traininguri axate pe soft skills (susținerea unui discurs, organizare eficientă a timpului, leadership, etc), cât și pe hard skills din domeniul de care ești interesat.

  Căutăm voluntari dedicați, responsabili, plini de entuziasm, care pun pasiune în ceea ce fac, care să lucreze în:

  • Departamentul de Advocacy și Politici de Tineret – 5 voluntari
  • Departamentul de Pr & Marketing – 4 voluntari
  • Departamentul de Proiecte & Activități – 10 voluntari
  • Departamentul HR (Resurse Umane) – 4 voluntari

  Dacă te-am convins și vrei să te alături nouă, completează formularul de mai jos până pe 21 Septembrie 2016.

  Pentru mai multe detalii ne poți contacta la [email protected] sau pe pagina de facebook a REINVENT.