• Leadership în proiecte culturale – Proiect finantat de Consiliul Judetean Maramures

     

    Asociatia REINVENT desfasoara in perioada iulie-august 2015 proiectul “Lider in proiecte culturale”. Proiectul vine in intampinarea obiectivelor culturale ale anului 2015 prin stimularea participarii locuitorilor judetului Maramures la viata culturala prin diversificarea ofertei culturale.

    In cadrul acestui proiect, 20 de tineri maramureseni vor avea ocazia sa invete conceptul de echipa, dinamica de grup si identificarea rolului adumat de fiecare membru in cadrul unei echipe. De asemenea, tinerii vor invata si ce este leadershipul si importanta lui dar si cum pot aplica ceea ce invata atat in viata de zi cu zi cat si in proiectele in care acestia sunt sau vor fi implicati. Toate acestea le vor invata tineri in cadrul unui training de doua zile. Acesta va avea loc in perioada 3-4 August 2015 in Baia Mare. Inscrierea participantilor se face pe site-ul www.reinventbm.com prin completarea formularului? de inscriere.

    Prin intermediul proiectului si prin intermediul dezvoltării resursei umane implicate în proiect, în calitate de beneficiari, va creşte gradul de profesionalism în domeniul managementului cultural şi dezvoltarea serviciilor suport în cadrul activităţilor culturale organizate de către ONG-urile de tineret la acest nivel. În acest fel va creşte şi se va diversifica oferta de programe culturale iar, implicit, comunitatea locală va beneficia de mai multe opţiuni de petrecere a timpului liber.