• Învață să fii la înălțime! REINVENTează-ți Educația – Baia Mare – Ediția a II-a

  Vrei să înveți leadership, managementul unei echipe sau cum să comunici eficient într-o echipă? Înscrie-te acum și participă gratuit.

  Tinerii care își doresc să afle ce înseamnă să fii un lider, cum se conduce o echipă sau vor să își dezvolte competențele de comunicare și discurs public pot să se înscrie la „REINVENTeaza-ți Educația II”.
  Participanții vor înțelege conceptul unei echipe, a dinamicii de grup și vor identifică rolul asumat al fiecărui membru în cadrul unei echipe, vor identifică și asumă principiile de bază ale leadershipului dar și rolul unui lider în cadrul unei echipe. De asemenea, aceștia își vor dezvolta competențele de comunicare eficientă în cadrul unei echipe.
  Reinventează-ți Educația II are loc în Baia Mare la Centrul de Tineret în perioada 27-30 iunie 2016 participarea făcându-se pe bază de selecție.

  Cei care își doresc să se înscrie în program pot să facă acest lucru până în data de 26 iunie 2016 completând formularul de mai jos.

  Selecția participanților se va face pe bază principiului „primul venit, primul servit”, în limită a 15 locuri.

  Proiectul este realizat cu sprijinul Municipiului Baia Mare.

  P.S.:Știai că cei mai mulți manageri au parte de primul lor training de leadership abia în jurul vârstei de 40 de ani. La concluzia aceasta a ajuns CEO-ul Zenger/Folkman, Jack Zenger, companie de consultanță în leadership. Conform celor de la Harvard Business Review ( blogs.hbr.org ) această practică este, însă, greșită, iar managerii de resurse umane ar trebui să reconsidere această situație.

  P.P.S: Materialele de training (suportul de curs, logistica și papetăriă), pauzele de prânz și răcoritoarele din fiecare zi de training sunt din partea noastră!