• Atelierul.biz – UTurn JOBS

  Vrei sa te angajezi? Hai la Atelierul de Joburi!

  Cand? 19 MAI 2018 intre orele 10:00 – 18:00

  Unde? Sala de sport a Centrului Universitar Nord din Baia Mare,  str. Dr. Victor BABEȘ 62A Baia-Mare

  Cat costa sa participi? E GRATUIT

   

  Ce este Atelierul.biz – UTurn JOBS?

  Atelierul.biz  este un program conceput de Asociatia Reinvent si partenerii sai in scopul reducerii numarului de tineri lor care nu sunt angajati, nu urmeaza o forma de invatamant si nu participa la activitati de formare din judetul Maramures .
  Acesta face parte, în prezent, din calendarul programului Baia Mare – Capitala Tineretului din România 2018-2019, la categoria #UTurn Jobs, cuprinzând două dintre proiectele asumate prin candidatura orasului pentru acest titlu.

  Atelierul.biz a aparut datorita factului ca numarul tinerilor din judetul Maramures care nu reusesc sa-si  gaseasca locul pe piata muncii este in crestere in ultimii ani. In acelasi timp, companiile au       exprimat deseori  dificultati in a gasi resursa umana necesara dezvoltarii eficiente a afacerii.
  Tocmai de aceea, proiectul isi  propune sa vina in sprijinul ambelor parti prin:
  •    crearea unui context organizat care să faciliteze comunicarea eficientă între angajatori și tineri;
  •    crearea unui instrument accesibil de conectare a tinerilor cu ofertele de muncă full time, part-time si  internship-uri disponibile pentru ei;
  •    crearea de oportunitati de dezvoltare a competentelor antreprenoriale dedicate tinerilor.Evenimentul principal al programului este Atelierul de Joburi, activitate ce isi doreste sa schimbe perceptia asupra targurilor traditionale de job-uri prin introducerea de activitati interactive pentru participanti.CE ADUCEM NOU?Pentru prima data in Maramures, vom avea consilieri vocationali in cadrul unui astfel de eveniment. Acestia vor oferi gratuit participantilor servicii de orientare professionala pentru a-i sprijini in identificarea carierei potrivite.Vom avea o zona de Skill Challenge, in care firmele vor avea oportunitatea de a organiza interviuri practice pentru a testa competentele participantilor.Va avea loc lansarea platformei Atelierul.biz care vine in sprijinul tinerilor aducand intr-un singur loc oportunitati de angajare si dezvoltare profesionala sau personala.Atelierul de joburi nu va fi dedicat strict unei singure categorii de tineri ci va fi promovat si accesibil tinerilor de toate varstele si categoriile.

  Parteneri

   

  Cauti sa ANGAJEZI tineri?

  Inscrie-te in formularul de mai jos si te contactam noi!


   STANDARDSPONSORSPONSOR PREMIUM


   Consultă mapa de prezentare pentru a vedea beneficiile fiecărui tip de pachet
   CLICK AICI